Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Xinting Machinery Co., Ltd.
Thuis

Xinting Machinery Co., Ltd.

China Xinting Machinery Co., Ltd. certificaten
China Xinting Machinery Co., Ltd. certificaten
De Xintingsmachines zijn reputated bedrijf in China.

—— DK GUPTA

U het eerbied ur werk, en u geeft informatie om de kennis, Geen kwestie te verhogen als u of nr zult verkopen, is U een groot en succesvolle persoon en een arbeider 2018-12-22

—— salim hossen abou

Ik ben online Chatten Nu

Xinting Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd. Xinting Machinery Co., Ltd.
Factory Overview werkplaats Klant het bezoeken Tentoonstellingen Meeting Room Kantoor
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XIN-TING
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 50000-1000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

De Machines van Zhangjiagangxinting zijn een professioneel bedrijf die zich in R&D, productie en verkoop van plastic machines in China specialiseren, die in Zhangjiagang wordt gevestigd, een mooie en economisch ontwikkelde Yangtze-Rivier Deltastad, naast steden zoals Shanghai, Nanjing, Suzhou, Wuxi, en Hangzhou, langs de de Yangtze-Rivier en Xitong-Snelweg, het geschikte en vlotte bereik Zuidoost-Azië en Europa van waterwegroutes. Amerikaans 

Het bedrijf ontwikkelt en veroorzaakt hoofdzakelijk diverse soorten plastic machinesproducten.
Ontwikkelen de actief introducting binnenlandse en buitenlandse geavanceerde technologieën en onophoudelijk nieuwe producten.
De belangrijkste producten zijn: HET PLASTIC RECYCLINGS SCHOONMAKENDE MATERIAAL, ZOALS DE LIJN VAN HET HUISDIERENFLESSENSPOELEN, HDPE PP, LDPE GEWEVEN FILM DOET VERPLETTERENDE WAS DROGENDE LIJN, PLASTIC GRANULATOR IN ZAKKEN, PERS DIE MACHINE, PLASTIC KORRELINGSmachine PELLETISEREN, ENIG STADIUM DUBBEL STADIUM DIE MACHINElijn PELLETISEREN. plastic ontvezelmachine (ENIGE SCHACHTontvezelmachine, DUBBELE SCHACHTontvezelmachine, VIER SCHACHTontvezelmachine, de PLASTIC ONTVEZELMACHINE van de PIJPemmer, de buigende machine van de staalpijp, PPR-pijpproductielijn, kegel-rij tweeling-schroefextruder, single-screw extruder, hoge snelheidsmixer, de machine van het hoge snelheidsmalen, Snijmachines, drogers, voeders, kleur het mengen zich machines, brugpelletiseermachines, pijpmaalmachines met grote diameter en ander uitdrijvingsproductielijnen en divers hulpmateriaal.


In het midden van de markteconomie, Xinting-heeft het Bedrijf een goede reputatie, nagestreefde uitstekende producten, en de verleende perfecte diensten in een oprecht houding en een hoogtepunt van hartstocht opgericht. Het is altijd tevredengesteld met uw vereisten en wensen, die uitvoerig en op zijn plaats de dienst verlenen. De Xintingsmensen zullen klanten van de volledige reeksen van uitstekende kwaliteit van materiaal voorzien en uitvoerige technische ondersteuning die op het ontwikkelingsconcept wordt gebaseerd de „Grote Industrie 100 jaar“.
De Machines van Zhangjiagangxinting heten in binnen- en buitenland warm gebruikers welkom aan het bedrijf komen te onderhandelen!

China Xinting Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xinting Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Xinting Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Xinting Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Xinting Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Contactgegevens
Xinting Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sweety Tang

Tel.: 008615051584661

Fax: 86-0512-58661478

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)